Kémia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetési feltételek

Regisztrációjával a hirdetést feladó (továbbiakban Hirdető) elfogadja az oldal üzemeltetője (továbbiakban Szolgáltató) által meghatározott alábbi hirdetési feltételeket:

Hirdetési feltételek

Szolgáltató feladata, hogy Hirdető hirdetéseinek megjelenést biztosítson a Tanárok Oldalcsoport oldalain abból a célból, hogy Hirdető hirdetéseiben foglalt szolgáltatásokat harmadik személy, vagy személyek (továbbiakban Látogatók) igénybe vehessék.

Szolgáltató nem vállal kárfelelősséget a Tanárok Oldalcsoport oldalai segítségével igénybevett szolgáltatás következtében fellépő semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, történjen az a Hirdető, vagy a Látogató oldalán.

A hirdetésben megjelent adatok valódiságáért a Hirdető felel.

Hirdető a hirdetés elhelyezésével hozzájárul ahhoz, hogy részére a Szolgáltató a szolgáltatással kapcsolatos hírlevelet küldjön.

A hírlevélről leiratkozni a Szolgáltatónak küldött elektronikus levéllel lehet.

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a hirdetési feltételeknek nem megfelelő, illetve a hatályos magyar jogszabályokba vagy jó erkölcsbe ütköző hirdetéseket módosítsa, illetve szüneteltesse. Erről a Hirdetőnek értesítést küld.

A Hirdetési feltételek módosulhatnak, melyről Szolgáltató a Hirdetőnek értesítést küld. A Szabályzat el nem olvasása nem mentesít annak betartása alól.