Kémia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért érdemes nálunk hirdetni?

Az kémiatanárok.hu célja, hogy kémia magántanároknak és kémiát tanuló diákoknak segítsen megtalálni egymást. Mi vagyunk az egyetlen magántanár hirdetési oldal, amelyik speciálisan kémiát oktató magántanároknak biztosít megjelenési lehetőséget. Néhány ok, amiért érdemes feladnia nálunk hirdetését:

  • Hatékony érjük el hirdetéseinkkel a kémia tanárt kereső diákokat, így adatlapját sok érdeklődő láthatja.
  • Mivel oldalunk csak kémia tanítással foglalkozik, ezért a tantárgy speciális igényeinek jobban megfelelő hirdetést készíthet.
  • A hirdetésfeladási űrlapot úgy alakítottuk ki, hogy az minél inkább segítsen a hatékony hirdetés elkészítésében. A hirdetés választ ad a magántanárt keresők legfontosabb kérdéseire. Így mind az ön, mind a nálunk kereső diákok időt takaríthatnak meg, mert a hirdetésekből már nagyrészt meg tudják állapítani, hogy mely tanárok felelnek meg az igényeiknek, és csak azokkal lépnek kapcsolatba. Személyes adatain túl részletesen beállíthatja, hogy mit, hol, kiket, és mennyiért oktat.
  • Minél jobban dolgozik, annál több tanítványa lesz. Diákjai e-mail címüket és nevüket megadva értékelést írhatnak önről, a jó értékelések pedig vonzzák az új tanítványokat.
  • Hirdetésfeladást követően rendszerünkbe belépve Személyes Oldalán menedzselheti hirdetését. Bármikor módosíthatja, szükség esetén szüneteltetheti (ez nem eredményezi a hirdetési határidő meghosszabbítását), vagy akár törölheti is. Kérheti annak kiemelését, előrehelyezését, vagy a hirdetési idő meghosszabbítását. Reagálhat a diákok értékeléseire, oktatási anyagokat, illetve kémia tanulással kapcsolatos linkeket tölthet fel.
  • Oldalunk a hirdetést böngészők számára jól kezelhető, könnyen áttekinthető, keresőnk segítségével gyorsan megtalálhatják azokat a tanárokat, akik megfelelnek az igényeiknek.
  • Ügyfélszolgálatunk hétközben általában néhány, de legkésőbb 24 órán belül válaszol bármilyen, az oldallal kapcsolatos kérdésére.

Tájékoztató az oldal működéséről

Oldalunkon kémiát oktató magántanárok hirdetéseit jelentetjük meg. A magántanárt kereső diákok a keresési szűrők használatával állíthatják be, hogy mely hirdetésekre kiváncsiak. A beállításoknak megfelelően egy találati lista jelenik meg.

Ha hirdetést szeretne feladni nálunk, normál, illetve kiemelt hirdetési mód közül választhat. Ha normál hirdetést ad fel oldalunkon, akkor csak a hirdetési díjat kell fizetnie. Amennyiben szeretné hirdetését kiemelni, akkor ezt további kiemelési díj ellenében tudjuk biztosítani. A kiemelt hirdetések, melyekből maximum 2 db lehet, a találati lista elején, a legjobban látható helyeken jelennek meg. A kiemelt hirdetések minden alkalommal, amikor a találati lista megjelenik, egymáshoz képest véletlenszerűen kiválasztott sorrendben listázódnak. Ha lejár a kiemelése, hirdetését a normál lista elejére helyezzük, kivéve, ha nem regisztrációjakor emelte ki, hanem később, mert ekkor arra a helyre rakjuk vissza a normál listában, ahol kiemelés előtt volt.

A normál hirdetések a kiemelt hirdetések alatt, azoktól elválasztva kapnak helyet. Egy újonnan feladott normál hirdetés a normál hirdetési lista elejére kerül. Ekkor a korábban feladott hirdetések egyel lejjebb csúsznak a listán. Így idővel a hirdetések egyre hátrébb kerülnek. Minél előbb található egy hirdetés a listában, annál nagyobb eséllyel kelti fel a magántanárt keresők figyelmét. Később, ha szeretné, hogy a találati listában hátrább került normál hirdetése a lista elejére kerüljön, kérheti előrehelyezését.

Miután regisztrált oldalunkra, e-mailben juttatjuk el önhöz a fizetési tudnivalókat. Oldalunkon úgy tud fizetni, hogy vagy bankszámlánkra utalja a díjat, vagy bankártyáját használja, vagy személyesen rendezi a szolgáltatások költségeit. Miután beérkezett számlánkra az összeg, 24 órán belül megjelentetjük hirdetését.

Az önhöz járt vagy járó diákoknak lehetőségük van értékelni munkáját. Ehhez azonosítaniuk kell magukat, amit nevük és e-mail címük segítségével tehetnek meg, ez biztosítja az értékelés hitelességét. Javasoljuk, hogy bíztassa diákjait arra, hogy írjanak önről értékelést, a pozitív értékelések jelentősen növelik annak az esélyét, hogy az oldalon kereső új diákok önt választják.

Hirdetése feladását követően felhasználó nevével és jelszavával bármikor be tud lépni Személyes oldalára, ahol a hirdetését menedzselheti. Módosíthatja, ha már sok diákja van, akár szüneteltetheti is. Kérheti, hogy hosszabbítsuk, emeljük ki, vagy helyezzük előre a hirdetést. Ha hosszabbítást kér, ez együtt jár hirdetése előrehelyezésével a normál találati listában.

A kémiatanárok.hu a Tanárok Oldalcsoport tagja, mely különböző tantárgyakat tanító magántanárok hirdetéseit jeleníti meg. Ha egyéb tantárgyakat is tanít, azokkal kapcsolatos hirdetéseit további hirdetési díj nélkül jelentetheti meg a csoport oldalain, melyek a következők:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Ehhez az itt regisztrációkor választott felhasználónevével és jelszavával lépjen be az adott oldalon. A feladott hirdetése azonnal megjelenik és ugyanakkor fog lejárni, mint a már korábban feladottak.

Amennyiben ilyen módon több hirdetést is felad, azok linkjei mindig megjelennek hirdetéseiben, így mindegyik hirdetésében látszik, hogy milyen egyéb tárgyakat tanít még, és azok egy kattintással megtekinthetők. Ha több tantárgyat hirdet, hirdetése hosszabbítását bármelyik tantárgya Személyes Oldalán kérheti és a hosszabbítás mindegyik hirdetésére vonatkozik. Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a különböző tantárgyak különböző oldalakon és így különböző találati listákban jelennek meg, a hirdetések kiemelését és előrehelyezését tantárgyanként kell végezni és fizetni.

 

Szolgáltatások

Figyelem! Szolgáltatásunk után csak magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani, egyéni vállalkozók, vagy cégek számára sajnos nem. Kérjük, csak akkor töltse ki a jelentkezési lapot, ha önnek megfelelő, hogy magánszemélyként fog számlát kapni és magánszámlájáról fizeti a szolgáltatási díjat.

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   4190 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   7590 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra 10490 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra 16790 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 25990 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első helyre 1 hétre   3490 Ft
Hirdetés kiemelése az első helyre 2 hétre   5590 Ft
Hirdetés kiemelése az első helyre 3 hétre   7390 Ft
Hirdetés kiemelése az első helyre 1 hónapra   8990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   2890 Ft

Ha hirdetéskiemelést is igénybe vesz, akkor adatlapja a normál hirdetési lista fölött, az oldal tetején, a kiemelt hirdetéseknek lefoglalt helyen jelenik meg. A kiemelt hirdetések sorrendje véletlenszerű, minden látogatásnál változik.

Amennyiben nem igényel kiemlést, hirdetése a kiemeltek alatti első pozícióban jelenik meg.

Javasoljuk, hogy időről-időre ellenőrízze hirdetése helyét a listában és ha úgy érzi, hogy túlságosan hátra került, kérje előrehelyezését.

Lejárata előtt, vagy azt követően is kérheti, hogy hosszabbítsuk meg hirdetését. Ilyenkor a normál lista elejére tesszük a hirdetést, a hosszabbítás tehát egy előrehelyezést is tartalmaz.

A kért szolgáltatások díját bankszámlánkra utalva, bankkártyával fizetve, vagy személyesen rendezheti.

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvassa el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg hirdetésében. A többi mező - amennyiben kitölti őket - igen.

Személyes adatok

Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye


Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatok


Óradíj 1 főnek:Ft/ perc
Óradíj 2 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 3 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 4 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 5 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 6 főtől :Ft/ perc/fő

Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Sor kiemelésFizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy adja meg azt a címet, amire szeretné, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.


Egyéb

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelzi, hol találkozott az oldallal.
Ha észrevétele, kérése van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzése az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezze. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk önnek hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségére lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudja igénybe venni. Ne ijedjen meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk önnek, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.