Kémia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKAsztalos Andrea 8000 Ft / 60 perc

Asztalos Andrea

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi, Főiskola/Egyetem

Oktatási tapasztalat: 4 év

Végzettség: Kémia Bsc, Msc

Foglalkozás: kémikus

Bemutatkozás

Kedves Leendő diákjaim!:)

ELTE-n végeztem vegyészként, vidám vagyok és türelmes. Tőlem nyugodtan kérdezhetsz bármit, semmi sem "ciki", többször elmagyarázom ha szükséges. Kereshetsz nyugodtan az alapok megértésével, felzárkóztatással, vagy akár az emelt érettségire való felkészüléssel is. Nagyon sok sikeresen emeltező diákom volt, akik azóta orvosin vagy gyógyszerészetin folytatják tanulmányaikat.

Jobban preferálom az online órákat, mert az mindenkinek kényelmesebb, de ha szükség van rá személyesen is találkozhatunk. Kereshetsz nyugodtan gimnáziumi anyaggal, egyetemi tantárgyakkal, vizsgákkal, ZH-val /beadandókkal is:).


Emelteseim esetén általában az alapoktól kezdünk, rendszerezünk minden olyan logikát igénylő elméleti tudást, amit nem szeretném, hogy csak bemagoljatok. Ezután párhuzamosan elkezdünk haladni az elmélettel és a számolással is. A számolás során egy jól bevált feladatgyűjteményen haladunk végig, melyet ha kivégzünk teljesen nyugodt szívvel engedlek titeket érettségizni:)
A "B" feladatokat szoktuk együtt csinálni, majd ugyanazon feladatok "A" részei házik, melyekből szokott lenni bőven.
Végső lépés pedig az utolsó néhány hónap színtiszta érettségi feladatsorozás, hogy ne érjen már semmilyen meglepetés élesben, hiszen ezek rutinfeladatok és így a lámpaláz is elkerülhető.

Az óradíjam 8000ft /60perc heti 1 alkalom esetén, heti 2 vagy több alkalom esetén 7000ft /60perc.

Amennyiben egyszerre ketten jöttök hozzám órára akkor 6500ft/fő/60perc.


E-mailben kérlek jelezd a körülbelüli ráérésed és a tanulni kívánt anyagrészt/órák célját. Várlak szeretettel.
asztalosandrea8@gmail.com

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Oktatott felsőfokú témakörök: Általános kémia, Analitikai kémia, Elektrokémia, Kémiai számítások, Szerves kémia, Szervetlen kémia
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@kemiatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.