Kémia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHegedűs Gabriella 3600 Ft / 60 perc

Hegedűs Gabriella

Hol tanít: Pécs

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: 06707762066

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: vegyészmérnök, tanár, taulási specialista

Foglalkozás: Magántanár, life coach

Bemutatkozás

A Budapesti Műszaki Egyetem Vegyész Karán végeztem és szereztem mélyreható ismereteket a kémia területén. Pár évvel később pedig megtanultam tanulni. :) Szeretnék segíteni, hogy másokkal ez fordított sorrendben történjen, és ne kelljen annyi időt és energiát befektetniük pluszban azért, mert nem tudják hogyan tanuljanak hatékonyan.
Angliában végeztem a tanulási specialista tanfolyamot, ami képessé tett felismerni és megoldani a tanulással kapcsolatos nehézségeket szinte bárki számára. Sajnos Magyarországon a tanárképzésben még nem használják ezeket az ismereteket.
Sokéves tapasztalatból tudom hogy a diákok többsége nemcsak nem tud hatékonyan tanulni, de B vitamin hiánnyal is küzd, ami koncentrálási és tanulási nehézségeket okoz.
Szeretem "feltámasztani" a rám bízott fiatalokat. Örülök hogy segíthetek nekik megérteni azt, amivel eddig csak küzdöttek. Szeretem látni a sikerélményeiket és együtt örülök velük. Jó érzés látni ahogy fokozatosan visszanyerik önbizalmukat és érdeklődésüket.
Ha nem is taníthatom meg a tanítványaimnak a teljes tudásanyagot amit a tanulásról magáról tudok, a legfontosabb alapelveket átadom nekik, amit a többi tantárgy tanulásában is tudnak hasznosítani.
Ezek az alapelvek egészen egyszerűek, mint minden nagy dolog, ami valaha is előrelendítette a civilizációk fejlődését.

Oktatás helyszíne

Otthon Pécs, Bálicsi út

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 2800 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2400 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 1900 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Általános kémia, Analitikai kémia, Biokémia, Elektrokémia, Kémiai számítások, Kolloidkémia, Polimerkémia, Szerves kémia, Szervetlen kémia
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@kemiatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.