Kémia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHegedűs Gabriella 5000 Ft / 50 perc

Hegedűs Gabriella

Hol tanít: Pécs

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 23 év

Végzettség: vegyészmérnök, tanár, taulási specialista

Foglalkozás: Magántanár, life coach

Bemutatkozás

A Budapesti Műszaki Egyetem Vegyész Karán végeztem és szereztem mélyreható ismereteket a kémia területén. Pár évvel később pedig megtanultam hatékonyan tanulni. :) Szeretnék segíteni, hogy másokkal ez fordított sorrendben történjen, és ne kelljen annyi időt és energiát befektetniük pluszban azért, mert nem tudják hogyan tanuljanak hatékonyabban.
Angliában végeztem a Tanulási Specialista tanfolyamot, ami képessé tett felismerni és megoldani a tanulással kapcsolatos nehézségeket szinte bárki számára. Sajnos Magyarországon a tanárképzésben még nem használják ezeket az ismereteket.

Szeretem "feltámasztani" a rám bízott fiatalokat. Örülök hogy segíthetek nekik megérteni azt, amivel eddig csak küzdöttek. Örülök amikor teljesen profivá tudok segíteni valakit és megvalósítja kitűzött céljait. Szeretem látni a sikerélményeiket és együtt örülök velük amikor visszanyerik önbizalmukat és érdeklődésüket.

Megosztom tanítványaimmal a legfontosabb alapelveket a tanulásról, így nemcsak a kémia, de a többi tantárgy megértésevel is könnyebben boldogulnak.

A kémiai számításokra egy olyan módszert dolgoztam ki, mely elősegíti akár a legösszetettebb feladatok könnyű áttekintését és gyors megoldását is.

Az óráimon oldott, baráti a hangulat, mégis hatékony és intenzív az oktatás.

Szeretettel várlak ha teljes megértést, jobb osztályzatokat, illetve magas pontszámot szeretnél az érettségin.

Oktatás helyszíne

Otthon Pécs, Bálicsi út

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Oktatott felsőfokú témakörök: Általános kémia, Analitikai kémia, Biokémia, Elektrokémia, Határfelületi kémia, Kémiai anyagtudomány, Kémiai számítások, Kolloidkémia, Környezetkémia, Polimerkémia, Radiokémia, Reakciókinetika, Szerves kémia, Szervetlen kémia, Vegyipari géptan
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@kemiatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.