Kémia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKLoránd Kiss 6500 Ft / 60 perc

Loránd Kiss

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 2 év

Végzettség: BME Biomérnök hallgató

Foglalkozás: Magántanár

Kor: 20 éves

Bemutatkozás

Személyre szabott videókkal és kérdőívekkel kiegészített magánóra, ami egyszerre biztosan felkészít és motivál kémiából. Nem csak egy hagyományos összeülünk hetente egyszer-kétszer típusú óraadás, hanem az egész héten érkező videókkal, kérdőívekkel egy modern interaktív oktatás élmény, amelynek részeként a magánóra a hét zárását szolgálja, ahol a kérdéseket megbeszéljük és a bizonytalanságokat kigyomláljuk. Másodéves biomérnök és leendő kémiatanár szakos hallgatóként egy 93%-os emelt kémia érettségivel, korábbi magántanítási tapasztalattal, valamint egy több mint 20 éven át oktató kémia magántanár mentorral felvértezve, egyszerre az érettségi követelményekre és a diák egyéni igényeire szabott órákat fogunk tartani. Egy olyan szemszögből nézünk majd a kémiára, amin keresztül a józan ész és fantázia dominál a hagyományos képletek és matek helyett, így egyszerűbb és sokkal élvezetesebb lesz maga a tárgy és effektívebbé válik a tanulás, mindezt egy igényes modern formában tálalva. Írj az alábbi email címen: lorand.kiss02@gmail.com vagy hívj ezen a telefonszámon: +36707032232 hogy minél hamarabb megkezdhessük a közös munkát:) (+36-al tárcsázd mivel könnyen lehetséges, hogy külföldön vagyok, de emailra biztosan még aznap válaszolok, így azt javaslom elsődleges csatornának.)

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Oktatott felsőfokú témakörök: Általános kémia, Elektrokémia, Kémiai számítások, Kolloidkémia, Polimerkémia, Reakciókinetika, Szerves kémia, Szervetlen kémia
Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@kemiatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.