Kémia magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVajda Erika 2500 Ft / 60 perc

Vajda Erika

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Érettségi/Felvételi

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Bemutatkozás

Ha terveid vannak ezekkel a tárgyakkal középiskola után, legyen az orvosi egyetem, fogorvosi, állatorvosi, gyógyszerészeti kar, vagy más egyéb, várlak szeretettel.

Kezdés szeptember 3. (P) és 4.-én (Szo), heti rendszerességgel, 2 x 120 percben. Az órákat kis létszámú csoportban tartom. Ez maximum 8 főt jelent annak érdekében, hogy mindenki egyéni fejlődését figyelemmel tudjam kísérni és a felmerülő nehézségeket hathatósan tudjuk orvosolni. Az év során a diákok (azaz Ti :) ) rendszeres visszajelzést kapnak arról, hogy a tananyagot milyen mélységig sikerült elsajátítani, ami egyben lehetőség is a korrekcióra még az előtt a bizonyos "nagy nap" előtt.

A logikusan felépített tematika mellett nagy hangsúlyt kapnak a gyakorlófeladatok és házi feladatok is. Hiszen nem elég valamit érteni, alkalmazni is tudni kell, s ez az, amire az érettségi feladatsorok is egyre inkább rámutatnak.

A felkészülés az írásbelikkel nem fejeződik be. Május közepétől már célirányosan a szóbelikre gyakorlunk, de a szóbeli kifejező képesség fejlesztése és a szakmai nyelvezet megfelelő használata a többi mellett természetesen egész éves feladat.

Helyszín: 11. kerület, a Móricz Zs. krt-től 10 percre

Ha már a szemed előtt lebeg a kitűzött cél, hogy mit szeretnél elérni akár a biosszal, akár a kémiával, esetleg mind a kettővel, de nem tudod hogyan vágj bele, vagy ha úgy érzed elkél a segítség, fordulj hozzám bizalommal! :)

Oktatás helyszíne

Móricz Zs krt-től 10 percre 11. kerület

Online oktatást vállal.

Egyéb

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.

Oktatott középiskolai témakörök: Minden középiskolai témakör

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@kemiatanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.